1 burk kidneybönor, 400 g
1 morot
1 ägg
1 dl finhackad purjolök
1 tsk strösocker
125 g keso chili chipotle
1⁄2 dl finhackad färsk persilja
svartpeppar
salt
smör till stekning
sen är det bara att först mixa bönorna med ägget och riv moroten blanda i den samt purjolök, keso och persilja. salta, peppra och sockra och låt det sen svälla i tio minuter innan de steks som biffar och serveras. blanda snabbt ihop en liten dressing att ha till, av till exempel gräddfil och massa goda kryddor. sen behöver man ju inte ha tortilla- eller pitabröd till, man kan göra lite som man vill. till exempel kan man göra en god couscoussallad eller varför inte satsa på några fina bönburgare, med gott lantbröd istället för hamburgerbröd.
Åh vad gott!
SvaraRaderaMm. Låter gott! Och vad fint du har det här. Det är första gången jag trillar in här.
SvaraRaderaSV: tack snälla! Jag har nyligen bytt upp mig från en Nikon D3100 till en begagnad Nikon D300. Den är kanonbra! :)
Det ser jättegott ut!
SvaraRaderaMmm det verkar vara jättegott ju!
SvaraRaderaSka verkligen prova dessa, gud så gott!
SvaraRaderaja det borde du göra! det var så gott!
Radera