[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

torsdag 10 januari 2013

send your dreams where nobody hides

wait, av den franska gruppen M83, det är en låt nästintill perfektion. med den enkla gitarren, stråkarna, trummorna, sången med stämmorna och de rena tonerna som bara skär rätt in, tränger sig under huden och går genom hela kroppen så man inte kan göra något annat än att bara sitta där. så simpel och den melankoliska stämningen i låten gör att jag bara vill krama någon hårt och länge och aldrig släppa och aldrig behöva tänka på någonting alls. sen så finns det ju en hel skiva också, flera till och med. we own the sky är även den en otrolig låt, för att inte nämna midnight city som har lika klockrena toner som de som finns i wait.
 
jag tänkte börja skriva mer kring den musik jag tipsar om, och börjar med detta band. ofta lägger jag ju in två eller tre låtar i mina inlägg, men säger inte så mycket om dem. men ja, det tänkte jag börja med nu, eftersom att musik är så himla viktigt i mitt liv. hoppas ni uppskattar det och tycker det är trevligt.

7 kommentarer:

 1. skit fin blogg:)
  har frågestund på bloggen, de skulle va kul om du ställde några frågor!
  kram <3

  sarass.devote.se

  SvaraRadera
 2. Lillalill1/13/2013

  Åh men vilka bra låtar!!!

  SvaraRadera
 3. En grym låt, helt klart. M83 är väldigt speciella, vilket troligtvis också ligger till grunden för att de är så j*vla bra =). / Peter

  SvaraRadera
 4. sv: Åh men tack så mycket!

  Kollade precis upp låtarna och föll för de direkt! Helt underbart bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. men åh va roligt att du gillar dem! de är speciella, men otroligt bra!

   Radera
 5. håller helt med där!!

  SvaraRadera