[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

söndag 20 januari 2013

strindbergstrindberg

idag var vi sju stycken august strindberg, sju stycken olika strindbergpersonligheter som vandrade runt i skärholmen centrum. det var avslutning av strindbergs 100års jubileum och det hände massvis med saker runt om i hela stockholm, bland annat det jag tillsammans med min teatergrupp gjorde i skärmholmen. vi fick alla identiska mustascher, svarta hattar, en liten lock i pannan, anteckningsblock, pennor, svarta rockar och kostym, sen gick vi ut och spatserade runt. hälsade artigt på människor som tittade förvånat tillbaka, pratade om de konstiga föremålen överallt och blev intervjuade av en journalist. som ett litet liveframträdadande mitt bland alla människor. det var himla roligt och det verkade uppskattas också. sen gick vi ut i snön och poserade likt strindberg himself. älskar teater, älskar allt som har med det att göra, älskar mina teatervänner och min teaterlärare som jag haft så länge. kommer aldrig sluta med det, någonsin.

8 kommentarer:

 1. SHIT VA STILIGT C:

  SvaraRadera
 2. Men åh vad kul och vad stiliga ni är

  SvaraRadera
 3. sv: tack så himla mycket!

  SvaraRadera
 4. Sv: eller hur! fast det märkliga är att jag oftast inte gillar ägg. men ibland får jag bara såntdär himla sug efter det och då är det jättegott!

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara bilder. :D
  sv: Ja, rekommenderar dig verkligen att testa de teérna! Så himmelskt goda.
  Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera! ♥

  SvaraRadera
 6. sv: åh tack! canon eos 5d mark II + canon EF 50mm f1.4 USM. och sedan blixten canon speedlite 430ex II - 5dn har ingen inbyggd :)

  SvaraRadera
 7. Det ser väldigt roligt ut! :)

  SvaraRadera