[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

tisdag 19 mars 2013

veckans


idag tar vi fram en liten veckans-lista och tittar på föregående och framåt på nästa, krävande och fullt inplanerade vecka.

veckans vill ha: ååh jag vill ha en massa saker. en polaroidkamera, en mac, skivor, lov, sol, blommor, fina skor, fina smycken, fina kläder, men vad jag vill ha mest just nu är denna klänning från ourera.
veckans favoritplagg: veckans favoritplagg måste definitivt bli min pojkväns skjorta som jag fick låna i måndags.

veckans köp: i början av förra veckan köpte jag en superfin skjorta fron monki som är i ljusa och så himla våriga och fina färger, den är helt underbar.

veckans frisyr: förra veckans frisyr var uppsatt, helst i en boll nästan mitt på huvudet, då jag kände att varje dag var en dålig hårdag. den här veckan tror jag dock att det kan bli lite mer tvärtemot.

veckans händelser: det kommer nog inte hända så jättemycket roligt den här veckan, det blir att ägna sig åt pluggandet och sitta med spotify. men förra veckan avslutades fint med att jag och adam begav oss till en lite udda, men rolig tillställning med St. Patricks-tema där adams väns band spelade vilket var väldigt trevligt.

veckans saknad: att vara liten och inte bry sig om någonting och kunna göra vad man vill utan att det får några egentliga konsekvenser.
veckans festligaste: att pappa har köpt supergott och nyttigt bröd som jag ska äta varje morgon med lyxiga pålägg och gott te.

veckans måltid: mammas hemlagade, vegetariska lasagne. jag tycker egentligen inte om lasagne och jag har därför inte ätit på hur många år som helst, men i söndags lagade mamma en supergod lasagne med ricottaost och zucchini bland annat. den smakade inte alls som vanlig lasagne utan mer som någon typ av ratatouille så det var himla gott.

veckans borde: plugga italiensk grammatik.

veckans godis: twix, för igår fick vi twix i skolan och jag har inte ätit det på hur länge som helst.

veckans sämsta: att det har börjat snöa. i mars. idag var det ju för fan snöstorm, jag orkar inte, jag vill bara ha sol och värme och kunna gå ut på håltimmarna och köpa glass och ha solglasögon och fota och inte frysa.
alla bildkällor finns här.

och sen avslutar vi såklart med lite musik som jag hoppas kan få en på lite vårigare tankar. snart kommer jag nog även känna mig färdig med min vår-spellista och då ska jag givetvis dela med mig av den.

Little Talks
Junk Of the Heart
Paradise Stars

2 kommentarer:

  1. Åh viklen mysig lista! Och fina låtar som vanligt

    SvaraRadera
  2. Åh så mycket fint <3

    SvaraRadera