[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

torsdag 25 april 2013

en torsdagslista

idag tänkte jag att vi skulle ha en liten torsdagslista, med en lista som jag har lånat från isabella som har den här fina bloggen.

vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
åh. om det ens räknas som ett ord. jag använder i och för sig det uttrycket väldigt mycket mest hela tiden. det passar ju så bra överallt.

har du någon fobi?
svårt. eller jo, mörka och djupa vatten. hatar att simma där man inte ser vad det är man simmar i, hatar även att simma bland massa fiskar och äckliga koraller, fråga mig inte varför.vad är det godaste du ätit hittills i veckan?
det måste ha varit igår när jag och mamma tog en spontanmiddag på wagamama. jag åt någon typ av nudlar stekta med soja, ingefära, rödlök och massa annat gott, samt krossade jordnötter och tofu på toppen. sedan tog vi äppelknyten med vaniljglass till efterrätt.

vad är det finaste någon sagt till dig idag?
att jag var fin.

när kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
igår, när jag var ute och sprang ordentligt. har börjat komma igång nu igen när snön har smält och man slipper få ont i halsen av de kalla vintervindarna.

vad tror du kommer bli roligast i helgen?
att jag fyller år, med allt vad det innebär. helt klart.vilken är din pepplåt för tillfället?
denna. inte världens peppigaste melodi eller text, men jag får ändå såna härliga känslor av den, typ vårkänslor och känslor om att allt kommer bli så bra.

vad har du sysselsatt dig med då har haft dötid i veckan?
då har jag finslipat på mitt cv. ändrat lite meningar, skrivit om och rättat till, för att det ska vara perfekt när jag börjar söka jobb på riktigt nästa vecka. sen har jag skrivit på en monolog till teatern och fyllt på min lilla önskelista en del.

har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
jag har haft muntligt nationella i engelska 6, har bara haft i engelska 5 tidigare och i högstadiet. så det kan man ju säga är något nytt. det gick för övrigt väldigt bra, och det känns skönt att ha det gjort. sen ska jag ju fylla arton också, det gör man trots allt bara en gång.

vad oroar du dig för?
mycket saker. livet, skolan, sommaren, vad som händer sen, hur det kommer att bli med allt.vem är den kändaste personen du har sett den senaste tiden?
jag tror att jag såg magnus uggla förra veckan, eller om det var för två veckor sen. han gick iallafall av tunnelbanan precis framför mig. annars såg jag thomas di leva sitta på vurma samma vecka. såg så himla många kändisar under samma vecka, även martin stenmark om någon minns honom och soran ismail.

vad har varit mest förvirrande den senaste tiden?
det finns mycket, människor omkring mig, skolan, val, men framförallt tycker jag nog att vädret har varit relativt förvirrande även det, det här med att det aldrig verkar vilja bli någon ordentlig värme. jag tycker alltid att det blåser vart man än går. men det är ändå varmare och absolut soligare nu än vad det var för en vecka sen, så det kanske går åt rätt håll trots allt.

hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?
har tydligen fastnat för svartvitt, och de ser ut såhär.har veckan varit bra än så länge?
ja det tycker jag. jag har haft många fina dagar och det har varit helt okej med plugget. plus att det har varit soligt i princip varje dag, på kvällarna har det väl regnat lite, och någon morgon, men inte så att det har stört egentligen. sen har jag såklart peppat något otroligt inför helgen och födelsedagsfirande, vilket jag kommer fortsätta med tills de dagarna kommer.

bildkällor.

följ min blogg med bloglovin.

11 kommentarer:

 1. Men vilken fin lista!

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack så hemskt mycket!

  SvaraRadera
 3. Anonym4/26/2013

  Du är mer än fin glömde jag säga.
  /din adis

  SvaraRadera
 4. Rolig lista :)

  SvaraRadera
 5. Fin lista! Och Daughters nya platta är bara så så så bra <3

  SvaraRadera
 6. Kan inget annat än säga detsamma!

  SvaraRadera
 7. jag tycker om din blogg <3

  SvaraRadera
 8. så fint!!1
  sv: men åh, fina du!

  SvaraRadera
 9. sv: tack så jättemycket, så roligt att höra! :))

  SvaraRadera