[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

[okänt nummer] [olivia emdebrant edlund]

söndag 21 april 2013

om exakt en vecka

källa.om exakt en vecka fyller jag år, arton år. om exakt en vecka blir jag vad man kallar myndig och vuxen. jag måste ta eget ansvar för allt jag gör och allt jag har. jag har inte insett förrän nu att jag faktiskt kommer fylla år och det kan vara den viktigaste födelsedagen i mitt liv, det är efter den födelsedagen som jag helt bestämmer över mig själv. som jag kan välja själv. det är sju dagar kvar. exakt. nästa söndag kommer jag sitta med tårta och presenter och vara så himla förväntansfull. jag tror i och för sig att jag kanske förstorar upp det en aning, det är väl som vilken födelsedag som helst egentligen. det är bara det att arton är något som man alltid har strävat efter, och alla som har varit arton har alltid varit så stora. men nu när fler av mina vänner bli just arton så känns det inte lika stort. dock kommer jag fortfarande vara helt superpeppad på söndag. det allra bästa, förutom att jag kan bestämma över mig själv på ett annat sätt, är att jag kommer kunna gå på i princip alla spelningar och se i princip alla artister och band jag vill, eftersom att de flesta har artonårsgräns. maj är redan helt inplanerad med spelningar och andra roliga saker, nästan varje helg, och det fylls bara på mer och mer. sen är det juni och sommarlov. och i sommar kommer jag göra precis vad jag vill.

Henrietta
Balance

11 kommentarer:

 1. det går bara så snabbt alltihop. men precis, man kommer kunna göra vad man vill och det är ju underbart. jättefin blogg du! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja gud, det gör ju verkligen det. roligt och läskigt på samma gång. tack detsamma fina

   Radera
 2. Men åh, så spännande ju! Och fina låtar!

  SvaraRadera
 3. Tack så jättemycket <3

  SvaraRadera
 4. Grattis i förskott då! Och att fylla 18 ÄR utan tvekan stort. Längtar tills jag kan säga samma sak som du sagt nu.

  SvaraRadera
 5. svar; tusen tack och ja det är verkligen underbart med varmare väder :)

  Grattis i förskott!

  SvaraRadera
 6. Svar; se den så fort som möjligt!!! Den är fantastisk.

  Ps. Grattis i förskott. Detta inlägg fick mig att bli ännu mer peppad på 18-årsdagen. Synd bara att jag har nästan två år kvar. Grattis till dig i alla fall!

  SvaraRadera
 7. http://sanastasia.blogg.se/2013/april/kattn.html#comment Har du sett/ska se filmen The host?

  SvaraRadera
 8. 18 år är en fantastisk ålder!

  SvaraRadera
 9. Åh önska jag fick fylla 18 igen, de första månaderna är överdrivet bra kan jag lova! Själv var jag dock himla ålders-nojig inför min 18 årsdag, vilket jag om ännu mer är nu inför att fylla 19. Med andra ord NJUT! Och just det, tack!

  SvaraRadera